VIBEGAARD MOUSSERENDE FRUGTVIN MED STIKKELSBÆR 6% 50CL.
Varenummer: 071783
.
DKK 59,00 / Fl.
DKK 47,20 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Diverse mousserende
 • Mousserende frugtvin fremstillet af friske bær

  På Vibegaard fremstiller de mousserende frugtvin på friske stikkelsbær og ribs. Deres vine bliver udelukkende fremstillet af egne råvarer, som er 100% danske og af høj kvalitet.

  Deres mousserende frugtvin har en grundbase på en sydafrikansk hvidvin, hvor der bliver tilsat stikkelsbær, citron og mynte – eller ribs, stikkelsbær, citron og mynte. 

  Det er en meget let vin hvad angår alkohol, som kun ligger på 6 %vol. Disse fremstilles i to varianter – en ribs og en stikkelsbær.

  Dansk og lækker mousserende vin

  Sætter du pris på et godt glas vin, er denne mousserende vin helt eksklusiv og unik. Er du kræsen omkring hvad du drikker når det kommer til vin, er det her to vine, der smager helt fantastisk.

  Hele produktionsprocessen foregår med hænderne, da de anvender gamle og stolte traditioner, som de holder i hævd. Det er en feminin, mousserende frugtvin, der er let og har friske noter af citrus og et strejf af en fløjlsblød sødme.

  Skal du servere en lækker velkomstdrink til din fest, er disse helt perfekt til lejligheden. De går også godt til skaldyr, salater og lyst kød.

  Mousserende vine, der skal opleves

  Holder du af at nyde et forfriskende glas kold sommervin, bør du smage vores mousserende vin. Det er en god vin, der skal smages og nydes i godt selskab.

 • Pakke á 0
  EAN 5704131000391