TONIC FRANKLIN & SONS 200ML. *** RHUBARD TONIC WATER
Varenummer: 071150
.
DKK 22,00 / Fl.
DKK 17,60 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Drinkstilbehør
  • Franklin & Sons Rhubarb Tonic w/ Hibiscus

    Brødrene Franklin startede deres rejse og mission fra en lille butik i High Street, Rickmansworth, hvorfra de introducerede nye smagsoplevelser til Storbritannien fra hele verden. 130 år senere, blander Franklin & Sons stadig de mest eksklusive og naturlige ingredienser til soft drinks, der er designet til de voksne smagsløg. Der bruges kun naturlige ingredienser, ekstrakter og farver i sortimentet, og aldrig konserveringsmidler eller sødestoffer. Franklin & Sons bruger kun sukkeroer fra England og kildevand fra Staffordshire, tilført så meget kulsyre som muligt for at bringe det bedste frem i spiritus.

    Mixet af syrlige rabarber og let blomstret hibiskus giver en velbalanceret tonic, som giver et sofistikeret pift til enhver G&T.

    Franklin & Sons Rhubarb Tonic water with Hibiscus passer rigtig godt sammen med spiced gins, som har tunge noter af kanel, kardamomme og anis, og den kan også gå sammen med vodka med vanilje noter. Hvis du vil nyde den sammen med mad, anbefaler vi retter fra det mexicanske, portugisiske og engelske køkken.

  • EAN 5032678008304
    Pakket af 0