TONIC FRANKLIN & SONS 200ML. ELDERFLOWER TONIC WATER
Varenummer: 071151
 
DKK 22,00 / Fl.
DKK 17,60 ekskl. moms
Bought together with this product
Bestsellers i Drinkstilbehør
 • Franklin & Sons Elderflower Tonic w/ Cucumber

  Brødrene Franklin startede deres rejse og mission fra en lille butik i High Street, Rickmansworth, hvorfra de introducerede nye smagsoplevelser til Storbritannien fra hele verden. 130 år senere, blander Franklin & Sons stadig de mest eksklusive og naturlige ingredienser til soft drinks, der er designet til de voksne smagsløg. Der bruges kun naturlige ingredienser, ekstrakter og farver i sortimentet, og aldrig konserveringsmidler eller sødestoffer. Franklin & Sons bruger kun sukkeroer fra England og kildevand fra Staffordshire, tilført så meget kulsyre som muligt for at bringe det bedste frem i spiritus.

  Sommerlig hyldeblomst, frisk agurk og bitter kinin i skøn forening byder på en tonic, som især passer rigtig godt til gins med en citrus profil.

  Franklin & Sons Elderflower Tonic water with Cucumber passer godt sammen med gins, hvor de dominante noter er citron, lime og grapefruit. Den passer også godt sammen med blomstrede, tørre vermouths. Indenfor gastronomi vil den gå godt sammen med retter fra det franske, engelske og asiatiske køkken.

  Forslag til drinks
   
  Summer Sin

  5 cl Vodka
  12 mynte blade
  1 cl Sukkersirup
  2 cl citronsaft
  20 cl Franklin & Sons Elderflower Tonic water with Cucumber

  Hæld de 4 første ingredienser i et highball glas, tilsæt isterninger og rør godt rundt. Hæld Franklin & Sons Elderflower Tonic water with Cucumber i og pynt med en kvist mynte.

 • Pakke á 0
  EAN 5032678008311