Aborrebjerget Tripel:
Farve: Gylden med let uklarhed, der vil aftage de kommende måneder. Skummet tæt og hvidt.
Duft: Let krydrede citrusnoter. Karamel. Lyst nybagt brød og måske en lille tone af anis.
Smag: Fyldig og blød mundfølelse uden at være tung. Let karamel. Korn. Krydring der kan lede tankerne hen imod witbier. Tilbageholden bitterhed
Kulsyre: Moderat
Mad: stege retter, bøf, wienerschnitzel,
Svantestenen Kirsebær Dubbel
Farve: Rød og klar. Skummet tæt og knækket hvidt.
Duft: Frisk duft af vanille, eg med bagvedliggende frugtagtige noter.
Smag: Fyldig og blød mundfølelse uden at være tung. Behersket maltsødme med frugtagtig og vinøs afslutning. Toner af vanille, marcipan og karamel. Tilbageholden bitterhed.
Kulsyre: Moderat.
Mad : Vildt, and, flæskesteg