CUBICAL MANGO GIN 37,5% 70CL.
Varenummer: 071741
 
DKK 349,00 / Fl.
DKK 279,20 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Gin
 • Gin-basen destilleres på Langley Distillery i England, hvor den destilleres på en hundrede år gammel kobbergrydedestillator, måske den ældste i verden!

  Ginnen bliver eksporteret til Spanien, hvor der tilføjes en række botanicals med Spansk oprindelse, herunder appelsinskal, mandelskaller og den bærende ingrediens Buddhas hånd, en variant af citrustræet, som med sine gule frugter ligner lidt en lille hånd. Symboliserer lykke og velstand og er meget velduftende og mild.

  Cubical mango har fremtrædende noter af enebær, citrus og sød appelsin. Den er blød og komplekst, takket være balancen mellem dens botanicals og den tropiske mangofrugt. Der er ikke tilsat kunstig farve og sukker i denne gin.

  Duft

  Mild vanilje, kardemomme og appelsinskal skaber en meget fin balance mellem østens varme krydderier og de bløde citrusolier.

  Smag

  Citron med kardemomme og vanilje, efterfulgt af koriander og umami fra muskatnød. En stærk og mild smag, hvor varme krydderier balancerer perfekt med de skarpe urter, alt imens der hele tiden er noter af vilde tranebær

  Eftersmag

  Her dominerer citrusolierne sammen med vaniljen. Med tiden begynder tranebærren og kanelen at melde sig

  Kommentar

  Luk øjnene - smagen og aromaen vil tage dig med til Spaniens botaniske kvaliteter

   

  The Perfect Serve

  Et højt glas fyldes med is
  5 cl Cubical Mango Gin
  Toppes op med Franklin & Sons Lemon Tonic
  Garner med mangobåd

  En balanceret voksen variant af den moderne klassiker: Gin Hass

 • Pakke á 0
  EAN 8410028902293