TWO SOCKS HÅNDTASKE ESKER SCOTTISH RASPBERRY GIN 40% 50CL.
Varenummer: 072140
.
DKK 395,00 / Stk.
DKK 316,00 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Gin
 • Vores Esker Scottish Raspberry Gin Gaveæske er med den skønneste hindbær gin, med en fantastisk blød og naturlig smag af hindbær. Derudover kan man fornemme noter af enebær og citrus, hvilket giver den en mere sorbet-agtig fornemmelse.

   Vores Esker Scottish Raspberry Gin Gaveæske er med en skøn skotsk gin, med en dejlig smag af hindbær. Baseret på deres udvalgte Esker hovedingredienser, og med friske lokale hindbær, får denne gin en helt fantastisk smag. Hertil medfølger 4 lækre engelske tonics.

  Bermondsey Tonic kommer fra England, og er på mange måder en super god tonicvand. Den er designet til at give god plads til ginnen, hvorfor den er meget mild og let i smagen. Farven er gylden, fordi denne tonic er ufiltreret. Den er fremstillet med kinin, der er udvundet naturligt, uden brug af kemisk afblegning.

  Ginnen i Esker Scottish Raspberry Gin Gaveæske er baseret på deres Premium Gin base. Den indeholder, som de andre Esker gins, lokal sølv-birkesaft, hvilket giver et anderledes udtryk i smagen. Det særlige ved denne gin, er selvfølgelig de skotske hindbær. De giver ginnen en let syre og en dejlig sødme, med deres friske hindbærsmag og flotte pink farve. Enebær og citrus er stadig fremtrædende botanicals i denne gin, hvilket giver en mere sorbet-agtig karakter i samspil med hindbærrene.

  Destilleriet bag, er Esker Spirits, et prisvindende destilleri i Skotland. Deres produkter er kendetegnet ved kvalitet og smag, og de arbejder meget med lokale ingredienser og skotsk historie i deres gins. Placeret i det skotske højland, hvor rådyr, fasaner og køer regelmæssigt kommer forbi vinduerne, ligger destilleriet med en skøn udsigt, der er med til at inspirere til deres produkter.

  Navnet Esker refererer ligeledes til omgivelserne. En esker er en bjergkam skabt af en gletsjer, og netop sådan en ligger destilleriet på.

 • Pakket af 0