TWO SOCKS HÅNDTASKE GIN ESKER VALENCIAN ORANGE 40% 50CL. 4X20CL
Varenummer: 072131
.
DKK 395,00 / Pk.
DKK 316,00 ekskl. moms
Bestsellers i Gin
 •  Esker Valencian Orange Gin Gaveæske byder på en frisk og sød gin med appelsinsmag, og noter af enebær og citrus. Inspireret af den originale Esker Gin med appelsinskal som garnish. Hertil er der 4 skønne spanske Indi Tonics.

  Vores Esker Valencian Orange Gin Gaveæske er med en gin, skabt som en videreudvikling på den originale Esker gin. Idéen hertil kom, da skaberne bag, var vilde med smagen af appelsinskal som garnish i den originale gin. Dette videreudviklede de til denne fantastiske appelsingin.

  Derudover indeholder denne Esker Valencian Orange Gin Gaveæske 4 skønne Indi Tonics. Det er en klassisk tonic fra Spanien, med noter af citrus og appelsinskal fra Sevilla appelsiner. Derudover har den aromatiske noter fra kardemomme, samt en lækker bitterhed fra kininen.

  Ginnen er baseret på deres Esker hovedingredienser. Den indeholder, som de andre Esker gins, lokal sølv-birkesaft, hvilket giver et anderledes udtryk i smagen. Den lette orange farve, og smag af frisk appelsin kommer fra de tilsatte appelsiner. hele frugten er brugt, hvilket vil sige at denne gin indeholder både appelsinsaft og appelsinskal. Noter af enebær og citrus er også tilstede i denne gin, og skaber den helt perfekte smagsbalance med appelsinerne.

  Destilleriet bag, er Esker Spirits, et prisvindende destilleri i Skotland. Deres produkter er kendetegnet ved kvalitet og smag, og de arbejder meget med lokale ingredienser og skotsk historie i deres gins. Placeret i det skotske højland, hvor rådyr, fasaner og køer regelmæssigt kommer forbi vinduerne, ligger destilleriet med en skøn udsigt, der er med til at inspirere til deres produkter.

  Navnet Esker refererer ligeledes til omgivelserne. En esker er en bjergkam skabt af en gletsjer, og netop sådan en ligger destilleriet på.

 • Pakket af 0