TWO SOCKS HÅNDTASKE GIN ØKO FOUR JIGGERS O'TALLO 25,4% + 4FL TONIC
Varenummer: 072134
 
DKK 395,00 / Pk.
DKK 316,00 ekskl. moms
Bestsellers i Gin
 • Four Jiggers Gin’ocello gaveæske indeholder den skønne danske Four Jiggers Gin’ocello citronlikør og 4 flasker Indi Strawberry tonic. Perfekt til sommeren.

  Four Jiggers gin’ocello gaveæske indeholder en 500 ml Four Jiggers Gin’ocello citronlikør og 4 Sådan! Jordbær Hyldeblomst Tonic. Ginnen er dansk, og bliver produceret på et lokalt destilleri i Slagelse. Sådan! Jordbær Hyldeblomst Tonic bliver produceret samme sted som ginnen, og har en intens og naturlig smag af jordbær.

  Tonicen har en sødlig smag af jordbær, og er fremstillet med råsaften fra økologiske jordbær og hyldeblomst. Dette giver en meget naturlig og autenitsk smag af danske jordbær på en varm sommerdag.

  Vores Four Jiggers Gin’ocello gaveæske er pakket med netop Sådan! Jordbær Hyldeblomst Tonic, fordi den går super godt til citronlikøren. Vi anbefaler at bruge en masse isterninger, og nyde en iskold gin & tonic. Som garnish er vi glade for lidt citronskal, der fremhæver de syrlige nuancer, og bidrager med en dejlig friskhed til den ellers søde G&T.

  Four Jiggers gin’ocello er lavet på økologiske citroner og den klassiske Four Jiggers Gin. Den får en intens og blød smag af citron fra citronskallerne, som har ligget i blød i gin.

   

 • Pakke á 0