WARNER'S RHUBARB GIN 40% 70CL.
Varenummer: 071743
 
DKK 379,00 / Fl.
DKK 303,20 ekskl. moms
Bestsellers i Gin
 • Verdens første gin lavet på rabarber! Flasken var oprindeligt tiltænkt som en limited edition udgivelse, men den viste sig hurtigt at være særdeles populær. Derfor er den nu blevet en af Warner’s signaturudgivelser.

  Duft

  En eksplosion af frisk, syrlig rabarber med en knivspids sort peber.

  Smag

  Kompleks og læskende rabarber med kardemomme og søde appelsiner.

  Eftersmag

  Lang og sød – med rabarber og kanel.

   

  Om Produktet

  Denne frugtgin fra Warner’s er verdens første rabarbergin; og en hel tredjedel af flaskens indhold er ren og skær saft fra friskpressede rabarbere. Det er ikke nogen let sag at samle nok rabarbersaft til en hel batch: Det kræver utroligt meget arbejde - og rigtigt, rigtigt meget rabarber. Derudover kan flasker fra forskellige batches godt ende ud med ret forskellige kulører: Dette skyldes, at rabarber indeholder anthocyaniner – en gruppe farvestoffer, hvis kosmetiske effekter kan være ganske uforudsigelige.

  Andre ingredienser inkluderer Warner’s klassiske botanicals: enebær, korianderfrø, håndplukkede hyldeblomster, kardemomme, sort peber, kanel, kvanrod, appelsinskal, citronskal, plus en hemmelig ingrediens…

  Ginens alkoholindhold ligger på 40%.

  Smagsnoter

  Godt med rabarber på næsen! Warner’s beskriver det selv meget rammende som en ’eksplosion’. Derudover er der også et lille strejf – nærmest kun en knivspids – af sort peber. Smagen er yderst kompleks – stadigt godt med læskende rabarber, samt kardemomme og appelsinsødme, indtil den i eftersmagen (som er lang og sød) får tilføjet en note af kanel.

  Cocktails

  Rhubarb & Juliet

  Glas med isterninger

  1 del Warner's Rhurbarb Gin

  2 dele Franklin & Sons Rhubarb Tonic, Indian Tonic eller Ginger Ale

  Pynt evt. med en sød frugt - appelsin eller jordbær

  The Loved One

  Cocktailglas

  2 dele Warner's Rhurbarb Gin

  1 del Citronsaft

  1/2 del Sukker Sirup

  Mouserende Vin i passende mængde

  Pynt evt. med et rabarberbånd

  Om Warner’s

  Warner’s Gin Distillery blev grundlagt i 2012 af makkerparret Tom Warner og Sion Edwards. Oprindeligt bar brandet navnet ”Warner-Edwards” efter de to ejere, og man finder stadig dette navn på ældre udgivelser.

  I 2016 forlod Edwards branchen, og brandet skiftede i 2019 navn til Warner’s. Dog beholdte man logoet, der viser en engelsk løve (Warner) der holder et ginglas oppe sammen med en walisisk drage (Edwards).

  I dag drives virksomheden af ægteparret Warner.

  Helt fra starten er Warner’s blevet drevet med tre enkle mål – ingredienserne skulle dyrkes lokalt, produktionen skulle være bæredygtig, og ginen skulle være hamrende lækker!

  Familiegården blev bygget om til et gindestilleri, og dermed var det jo oplagt selv at lave ingredienserne – botanicals, grønsager og frugter fra egne haver, vand fra egen kilde og honning fra egne bikuber. Så vidt muligt findes alle ingredienserne i lokalområdet – faktisk er det kun 0,7% af ingredienserne, der kommer fra udlandet!

  Når der så skal produceres gin, holder Warner’s sig heller ikke tilbage for at eksperimentere, hverken når det kommer til ingredienserne, ginen brygges på, eller med de metoder der anvendes i produktionen. Det har ført til helt nye kategorier af gin – f.eks. blev bølgen af Pink Gin påbegyndt af Warner’s Rhubarb Gin.

 • Pakke á 0
  EAN 5060327910043