BLACKBERRY SIRUP MBWS 70CL.
Varenummer: 071678
 
DKK 79,00 / Fl.
DKK 63,20 ekskl. moms
Bought together with this product
Bestsellers i Likører
 • Højkvalitets sirup lavet på brombær – yderst velegnet til brug i drinks eller blandet op med vand.

   

  Om produktet

  Marie Brizard blev lanceret af Marie Brizard og hendes nevø i 1755. Det første produkt var den anerkendte Anisette likør, som også blev serveret ved Kong Louis XVs hof.

  Alle sirupper er baseret på 100% rørsukker og naturlige råvarer, som er udvalgt fra de bedste plantager verden over. De allerfleste sirupper er endvidere lavet uden konserveringsmiddel.

  Derfor er Marie Brizard sirupper og likører det naturlige valg for professionelle i barverdenen.

  Marie Brizard Brombærsirup er kendetegnet ved, at den aromatiske smag af brombær er i højsæde. Den er koncentreret i smagen, og man er ikke i tvivl om, at det er friske brombær, der er brugt som base.

  Brug Marie Brizard Brombærsirup som en ingrediens i cocktails eller blandet med vand, lemon-lime sodavand eller danskvand. Anbefalet fortyndingsforhold 1:5-7.

  Om Marie Brizard Wine & Spirits

  Marie Brizard blev født i Frankrig, 1714, og var datter af en bødker. I januar 1755 stødte hun på en vestindisk sømand, liggende midt på gaden, bevidstløs og med høj feber. Brizard tog ham med hjem og tog sig af ham indtil han igen var ved godt helbred. Som tak for at hun havde reddet hans liv, gav han hende det eneste han ejede – en hemmelig opskrift på en ekstraordinær anislikør. Senere samme år gik hun sammen med sin nevø Jean-Baptiste Roger og grundlagde Marie Brizard & Roger Company. Firmaet skulle gå hen og blive en af de største producenter af vin og spiritus i verden.

 • Pakke á 0
  EAN 3041311030673