KNAPLUND HONEY WHISKYLIKØR 32% 500ML.
Varenummer: 070113
Standard salgspris DKK 249,00
DKK 199,20 / Fl.
DKK 159,36 ekskl. moms
 •  
KNAPLUND HONEY WHISKYLIKØR


Mere information

Bestsellers i Likører
 • Honey Whiskey Likør 32%

  April 2020: Netop kåret til den allerbedste i sin kategori - flavoured whiskey - til ADI's Judging of Craft Spirits 2020.

  Flavoured whiskey nyder stor popularitet i USA - og i resten af verdenen. Nu er der som regel ikke langt fra tanke til handling. Og her på matriklen har Honey whiskey altid været populært. Så nu har vi selvfølgelig lavet vores helt eget bud på en skøn honning whiskey likør. Vi har lavet en blanding af vores atlantic aged bourbon og en kryddet honning. Det giver denne whiskeylikør en lækker krydret smag med en dejlig sødme med blomster undertoner og en blød finish. Men kan næsten høre bierne summe.

  Drik likøren med et par isterninger bare som den er. Prøv den henover vanilieis. Eller mix den med gingerbeer til en skøn skøn drink, der både passer til grillen på terrassen eller en aften med hygge i højsædet. Er det råkoldt - så prøv en Knaplund Coffee - et skvæt honeywhiskey, varm kaffe og let pisket flødeskum. Smager skøøønt.

  Bundfald kan forekomme eftersom vi ikke koldfiltrerer denne variant, da det vil fjerne noget af smagen. Det er ganske ufarligt - og er væk ved at ryste flasken.

  Tag 4 cl Honey whiskeylikør og top op med gingerbeer. Ca 12-15 cl. Masser af is - og evt lidt frisk presset lime. Vi advarer - den er stærk vanedannende.

 • Pakket af 0