COLUMBIA CREST GOLD LIMITED RELESE 2018 75CL. RØDVIN
Varenummer: 070939
 
DKK 100,00 / Fl.
DKK 125,00 inkl. moms
Bestsellers i Rødvin
 • Druesammensætning:
  64% Cabernet Franc
  3% Cabernet Sauvignon
  1% Diverse
  30% Merlot
  2% Petite Sirah
  Producent: Columbia Crest
  Distriktet: Colombia Valley
  Hver år udvælger kælderteamet på Columbia Crest druer fra de bedste parceller på ejendommen til at lave nogle få fade GOLD Limited Release, som skal udtrykke det bedste, man kan opnå i Columbia Valley. Fx er årgang 2018 lavet på Cabernet Franc (64%), Cabernet Sauvignon og Merlot m.fl., som hovedsageligt hentes på parceller i Horse Heaven Hills og Wahluke Slope i Columbia Valley, men blandingen kan ændre sig fra årgang til årgang. Det er et ret tørt område, hvor man er nødt til at anvende drypvanding. Jordbunden er ikke særlig frugtbar og holder ikke godt på vandet, så drypvanding giver optimal kontrol over vinplanternes vækstmønstre.

  Efter en manuel plukning af klaserne bliver druerne hurtigt transporteret til kælderen i små kasser for at undgå masning af druerne. Druerne afstilkes, mases skånsomt og gæres derefter i ståltanke, inden bærmen presses fra. Vinene fra de forskellige druesorter bliver derefter sammenstukket og overføres til 32% nye franske barriques og 68% neutrale fade, hvor den gennemgår en malolaktisk gæring og bliver modnet i 14-17 måneder efter årgangen.

  GOLD Limited Release har en dyb, mørk, rubinrød farve. Duften er ret åben, med aromatiske, friske nuancer af røde bær hindbær, kirsebær men også hybenblomst. I munden virker vinen mørkere, med toner af mørk chokolade, engelsk lakrids og skovbund. Den slutter med en lang, delikat eftersmag, nærmest frisk i stilen. En meget sammensat og charmerende vin sjælden for en Cabernet-baseret vin! Brug den til lam, kalv, okse, fuglevildt og råvildt. Perfekt til grill.
 • Pakke á 0
  EAN 0088586006258