MV SHIRAZ BIO MCLAREN VALE 2020 14% 75CL. PAXTON VINEYARDS ØKO.
Varenummer: 071849
 
DKK 129,00 / Fl.
DKK 103,20 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Rødvin
 • Druesammensætning:
  100%
  Shiraz
  1. Anbefales til:
   Grill, Kalv, Lam, Okse
   
   
   
  Producent: 
  Paxton


   
  Distriktet: 
  McLaren Vale


  1.  
   
  MV Shiraz er lavet på Shiraz-druer, som hentes fra udvalgte parceller på Paxtons fire biodynamiskdyrkede vinmarker i McLaren Vale. Det er frugtkarakteren og umiddelbarheden, man prioriterer i denne vin, så den udtrykker områdets klassiske dyder: Elegance, harmoni og ren fornøjelse. De forskellige parceller er vinificeret separat med en gæring og en modning på åbne og lukkede gærtanke, med løbende omrøringer for at fremme farve, aroma og smagsekstrakt. Efter presningen modnes vinen i 12 måneder på nye og brugte franske træfade (225 l. og 500 l.). Sammenstikningen af vinene fra de forskellige parceller foregår umiddelbar inden aftapningen.

  Vinen har en mørk, dybrød farve. Duften er meget åben med nuancer af modne hindbær, blommer, chokolade og en smule vanilje. I smagen er vinen meget kødfuld og fyldig, med masser af frugtkoncentration og samtidig god struktur og en god tannin til sidst. Trækarakteren fra fadene afsløres, men er ikke dominerende. Det er en meget fyldig, kompleks og samtidig charmerende vin. Serveres til and, lam, okse og vildt. Den perfekte vin til kraftige, sammenkogte retter.

  ANMELDELSER

  The Real Review 91/100 Point
  "A deep purple throughout the glass. Plums, bitter wood herbs and iodine aromas. Medium-weight but great fruit intensity. The tannins are bold but resolve well within the flow and step up to another level to dry the finish. A lot of wine for the price..." - Stuart Know
 • Pakke á 0
  EAN 0858787000160