PINOT NOIR LIMITED SELECTION 2017 75 CL. 14 % RØDVIN
Varenummer: 070803
 
DKK 99,00 / Fl.
DKK 79,20 ekskl. moms
 •  
PINOT NOIR LIMITED SELECTION 2017

Mere information

Bestsellers i Rødvin
 • Druesammensætning:
  100% Pinot Noir
  Producent: Montes
  Distriktet: Aconcagua Valley
  Hovedparten af druerne til Limited Selection Pinot Noir hentes i Casablanca Valley (25 km. fra kysten) og resten i Layda (9 km. fra kysten) og Zapallar (7 km. fra kysten), alle tre i Aconcagua Valley Coast-vinregion. Afkølingen fra Stillehavet, med den kolde Humboldt strøm, giver ganske særlige vækstbetingelser og giver Pinot Noir vine i cool climate stil, med masser af aroma, bid og finesse.

  Udbyttet på de tre vinmarker er meget lavt og druerne til denne vin selekteres allerede under plukningen, som foregår tidligt på formiddagen. Efter en kølig macerering i 5-7 dage for at sikre en god farve-, aroma- og smagsekstrakt, hæves temperaturen og gæringen går derefter i gang. Vinen gennemgår en malolaktisk gæring og derefter en modning i 6-7 måneder på ståltanke (65%) og franske træfade.

  Pinot Noir Limited Selection er en smule mørkere end de fleste Pinot Noir, med en flot, dyb, rubinrød farve. Ellers har den druens typisk harmoni mellem frugt og kompleksitet. Både i duft og smag finder man en kølighed og aromatisk stil, som gør vinen meget appetitgivende og anvendelig, ren kulinarisk. I eftersmagen slutter den med god fylde, delikate krydderier og nuancer af violer, kirsebær og jordbær. Vinen er velegnet til and (gerne med en sauce lavet på appelsin eller røde bær), fjerkræ, kalv, men også til andre kødarter serveret med svampe, tyttebær eller andre ikke for tunge saucer.
 • Pakke á 0
  EAN 7804303321229