PINOT NOIR MAISON DE LA VILLETTE 2019 13% 75CL. RØDVIN
Varenummer: 070868
 
DKK 108,00 / Fl.
DKK 135,00 inkl. moms
PINOT NOIR MAISON DE LA VILLETTE

Mere information
Bestsellers i Rødvin
 • Druesammensætning:
  100% Pinot Noir
  Producent: Maison De La Villette
  Distriktet: Vin de France
  Maison de la Villettes Pinot Noir er lavet på 100% Pinot Noir-druer, som hentes på skråninger ved foden af Pyrenæerne og Cevennesbjergene med en jordbund af kalksten og en smule køligere temperaturer. Begge forhold er perfekte for Pinot Noir, som her får god aroma og en delikat, frugtrig stil. Det er netop den stil, man prioriterer i vinen, med en kølig maceration i 2 dage inden selve gæringen på ståltanke i 14 dage. Vinen bliver derefter modnet i 6 måneder på brugte, franske træfade, som tilfører mere velour og kompleksitet.

  Vinen har en flot, lys, rubinrød farve og en meget elegant og åben duft med lækre, sprøde frugtnuancer af kirsebær, hindbær og tranebær samt en smule vanilje. Smagen er meget harmonisk og frisk, med nogle af de samme nuancer som i duften, men også toner af sveskeblommer og en spændende let krydret og røget stil i eftersmagen. En utrolig vellavet og spændende vin for sin klasse!

  Server den til fx grøntsagsretter (gerne gratinerede med ost), fjerkræ, svinekød, pasta- eller risretter, men også til grillet fisk. Den vinder ved at blive serveret en smule svalet.
 • Pakke á 0
  EAN 3525490025342