AMARONE CLASSICO 15% 2015 BLACK LABEL, CANTINE LENOTTI RØDVIN
Varenummer: 070935
 
DKK 199,20 / Fl.
DKK 249,00 inkl. moms
AMARONE CLASSICO 15% 2015 BLACK

Mere information
Bestsellers i Rødvin
 • Druesammensætning:

  70% Corvina
  5% Oseleta
  25% RondinellA
   Producent: Cantine Lenotti
   Distriktet: Amarone della Valpolicella DOCG
   Det er Cantine Lenotti, som står for denne Amarone, lavet på druer fra vinmarker eller parceller tilhørende familiemedlemmer, som ikke er involveret i familiefirmaet. Det er Lenotti, som står for høsten, udvælgelse af druerne til tørring, vinificering og salget af vinen, som man på gården betragter som firmaets 2. Amarone i lighed med andre vingårde, som ofte producere en såkaldt "anden vin". Det er ofte vine som giver "value for money". Cantine Lenotti er således garant for vinens kvalitet.

   Amarone Classico er lavet på druerne Corvina (normalt ca. 70%), samt Rondinella, Oseleta og Molinara høstet på parceller i Negrar, Valgatara og Fumane. Sammensætningen varierer fra årgang til årgang. Et udvalg af de bedste klaser bliver høstet i september-oktober og lægges til tørre efter appassimento-teknikken i små kasser indtil slutningen af januar i store, ventilerede rum. Efter en lang gæring presses druerne og vinen hældes på store fade (botti), hvor den modner i min. 3 år.

   Farven har en let tagstensrød farve og en meget æterisk og eksotisk duft. Smagen er "varm" og velouragtig med en charmerende friskhed og en forbløffende elegance til sidst, som flot fremhæver fadkarakteren. Server den til f.eks. lam, okse og råvildt. Må gerne hældes på karaffel inden servering!
  1. Pakke á 0
   EAN 8000305185008