ROSSO PASSO COLLEZIONE IN BOTTE IGT VENETO CANTINE LENOTTI 2019
Varenummer: 071654
 
DKK 154,00 / Fl.
DKK 123,20 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Rødvin
 • Druesammensætning:
  50%
  Sangiovese
  50%
  Merlot
  1. Anbefales til:
   Gris, Grøntsagsretter, Kylling, Lam, Pasta
   
   
   
  Producent: 
  Cantine Lenotti


   
  Distriktet: 
  Veneto IGT


  1.  
   
  Druerne (normalt 50% Sangiovese og 50% Merlot, men i nogle årgange også lidt Corvina) til denne Rosso Passo Collezione er hentet på Lenottis vinmarker i forskellige distrikter øst for Gardasøen. Alle parcellerne er beplantede efter espalier eller guyot systemet, som sikrer druerne en perfekt modning. Vinen er lavet efter den klassiske ripassato-teknik, hvor man ved slutningen af gæringen af de tørrede druer til Amarone eller Recioto, hælder nogle af de bedste Veneto-vine på den pressede maske og starter en ny gæring. Til sidst modnes vinen i et par måneder på store, klassiske botti fade, for at tilføre mere fedme og kompleksitet.

  Rosso Passo Collezione in Botte har en flot, blank, rubinrød farve. Duften er frugtrig og umiddelbar med sødmefulde frugtnuancer men også med en god friskhed og et godt bid. I smagen er vinen ligeledes ganske åben og velouragtig, med toner af kirsebær, hindbær og blommer, og en ganske god struktur. Eftersmagen er frisk og harmonisk, med en god balance mellem den frugtrige stil, kødfuldheden og krydderierne. En delikat trækarakter kommer frem i denne klassiske og fyldige, halvtørre Veneto-rødvin.

  Server den til sammenkogte grønsagsretter, pasta, risotto, grillet kød (fjerkræ, svinekød, lam), råvildt eller hvidskimmeloste.
 • Pakke á 0
  EAN 8000305115029