THE GUESSER RED BIO MCLAREN VALE 2017 PAXTON VINEYARDS 13,5% 75CL.

THE GUESSER RED BIO MCLAREN VALE

Mere information
 • Druesammensætning:
  20% Cabernet Sauvignon
  30% Grenache
  30% Shiraz
  20% Tempranillo
  Producent: Paxton
  Distriktet: McLaren Vale
  Navnet The Guesser er inspireret af David Paxtons ungdomsår, hvor han klippede får og blev kaldt Guesser, som var navnet på den, der vurderede og sorterede skindene. I dag er firmaets Cellar Door butik indrettet i en tidligere fåregård.

  The Guesser Red er lavet af Shiraz, Grenache, Cabernet Sauvignon og Tempranillo. Druesorterne er vinificeret separat med en gæring og en modning på små franske og amerikanske træfade. Sammensætningen af druerne tilpasses årgangens stil. Med Guesser ønsker man hos Paxton at vise, hvilken fylde, frugtkoncentration og harmoni man kan opnå med sunde druer, produceret efter biodynamiske principper.

  Vinen har en blank, rubinrød farve og intense aromaer af røde frugter og en smule vanilje. I smagen bringer Shiraz og Grenache toner af mørke bær, krydderier og violer, og Tempranillo forstærker en smule den krydrede og eksotiske stil. Cabernet Sauvignon giver vinen dens flotte struktur og en tørhed, som er med til at tøjle det hele. Et klassisk eksempel på en meget harmonisk rødvin med en utraditionel drueblanding, som man i Australien er mester i. Serveres til and, svinekød, okse og naturligvis til lam.
 • Pakke á 0
  EAN 0858787000269