ZINFANDEL TWINS 2017 75 CL. 15% CALIFORNIA RØDVIN
Varenummer: 070618
 
DKK 99,00 / Fl.
DKK 79,20 ekskl. moms
 •  
ZINFANDEL TWINS 2017 75 CL 15%

Mere information

Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Rødvin
 • Druesammensætning:
  2% Barbera
  7% Petite Sirah
  2% Syrah
  2% Tannat
  4% Teroldego
  83% Zinfandel
  Producent: Lange Twins Family Winery
  Distriktet: Lodi AVA
  Zinfandel Lange Twins er primært lavet på Zinfandel (ca. 83%, 47 år gamle vinstokke) samt Petite Sirah (7%), Teroldego (4%), Syrah, Barbera og Tannat. Druerne kommer fra forskellige parceller i Lodi. Gæringen foregår på temperaturregulerede ståltanke (24-25ºC) for at bevare så megen friskhed, aroma og umiddelbarhed i vinen som muligt. Herefter følges den malolaktiske gæring. Den sammenstukne vin er derefter modnet på en kombination af franske og amerikanske træfade for at opnå større harmoni, fedme og kompleksitet.

  Vinen har en flot, blank rubinrød farve, som er klassisk for Zinfandel. Duften er umiddelbar og frugtrig med sprøde nuancer af modne, røde bær, krydderurter og en smule vanilje fra opholdet på træ. Smagen er udviklet og fyldig med en god balance mellem fylde, alkoholstyrke og de lækre, delikate toner. Den slutter med flot struktur men også med charmerende, frugtrige toner. En meget vellavet californisk vin. Perfekt til gris, and, fjerkræ eller vildt, gerne med en kraftig sauce. Prøv den også til hvid- eller rødskimmel oste.
  ANMELDELSER
  Ekstra Bladet
  Røde modne bærnoter, bagte krydderier og vanilje i smagen. Velbalanceret og en saftig flot zinfandel. Pæn lang afslutning.
 • Pakke á 0
  EAN 5704634188510