A.H. RIISE ROYAL DANISH NAVY NAVAL CADET ROM 42% 70CL.
Varenummer: 071100
.
DKK 489,00 / Fl.
DKK 391,20 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Rom
 • A.H. Riise Royal Danish Navy serien kan noget helt specielt, hvilket medfører at A.H. Riise Naval Cadet 42 %, også er særligt forpligtet.

  A.H. Riise Navy Cadet 42 % er et blend skabt i perfekt balance mellem tradition og styrke. De forskellige destillater minder om saltvand, tjæret tovværk og tropiske frugter. Lukker man øjnene, er det lige før de tonstunge bronzekanoner både kan smages og duftes. En sødmefuld nektar, parret med et potent aftryk fra alkohol, mødes i perfekt harmoni. En på alle måder vidunderlig og storladen oplevelse.

  DOLK til KADETTEN - SABEL til OFFICEREN

  Siden 1848 blev en ensartet dolk obligatorisk for Søe Cadet Compagniet (grundlagt 1701 og idag kendt som Søværnets officerskole), og har været stort set  uændret siden. Kadetdolken bæres i en sort kappe hængt over højre skulder. Når en flådekadet udnævnes til officer, udskiftes kadetdolken med en sabel.

  Duft

  Elegant, dyb lakridsrod, appelsinskal, kokosnød, aromaer med mynte og et strejf af frugtkælder

  Smag

  En sød, rund og fed mundfølelse, der afbalancerer rigdom med de grønne noter af eukalyptus, mynte, de gule noter af citrus, bitterhed af lakrids og balsamico'

  Eftersmag

  Langvarig, indtrykket skifter fra frugtagtig og smidig til mere blødt og varmt læde

 • Pakke á 0
  EAN 5712421670001