BY. OTT ROSE SELECTION OTT COTES DE PROVENCE 2021 75CL.
Varenummer: 072077
.
DKK 199,00 / Fl.
DKK 159,20 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Rosévin
 • Druesammensætning:
  4%
  Mourvedre
  8%
  Syrah
  28%
  Cinsault
  60%
  Grenache
  1. Anbefales til:
   Aperitif, Asiatisk, Fisk, Pasta, Skaldyr
   
   
   
  Producent: 
  Domaines Ott   
  Distriktet: 
  Côtes de Provence


  1.  
   
  By Ott er en ny vin fra Domaine Ott. Roséen er sammensat af Grenache (60-70%), Cinsault (20-30%), Syrah (6-10%) og Mourvèdre (ca. 4%), som hovedsageligt kommer fra to af Domaines Otts ejendomme i Côtes de Provence: Château Mireille og Château de Selle. Den er vinificeret af Domaine Otts erfarne team i Château de Selles nye kældre.

  Efter en total afstilkning og en skånsom masning får druerne lov at ligge i tank natten over, inden skindet (som giver farven) og kernerne bliver presset fra. Processen foregår separat, da høsttidspunktet varierer efter druesort. Gæringen sættes i gang på ståltanke og sammenstikningen foretages efter endt gæring. Her er det harmonien mellem friskhed og kompleksitet, som prioriteres.

  Rosé By Ott har Côtes de Provences-vines klassiske, blanke rød-orange farve. I duften finder man nuancer af hvide ferskner, abrikoser, passionsfrugt og mangoer. Smagen er sprød og liflig med nogle af de samme frugttoner som i duften, men også eksotiske toner af citrus og milde krydderier (kanel og kardemomme). Den slutter meget harmonisk og elegant, lige til at nyde. Prøv den til det kolde bord, gerne med fisk eller skaldyr, til fjerkræ, hvidt kød eller til provencalske og eksotiske retter.

  ANMELDELSER

  Wine & Spirits Top 100 Wineries 2022 /
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 • EAN 3383690001494
  Pakket af 0