De Nit Rosé 2017, Conca del Riu Anoia, er lavet på biodynamiskdyrkede Xarel.lo (38%), Macabeo (30%), Parellada (26%) og Monastrell (Mourvèdre) (6%) fra vinmarkerne La Plana, La Barbera og Viader, plantet fra 1974 til 2000 (druesammensætningen kan variere efter årgangen). Under høsten bliver druerne håndplukket i små kasser og bliver sorteret første gang i vinmarken. Efter gæring blev basisvinen modnet i 6 måneder på sit lie (bundfald) i rustfrie ståltanke og derefter gæret 18 måneder på flaske efter Méthode Traditionelle teknikken. Den flotte roséfarve opnås ved at lade det røde skind fra druen Monastrell være med i nogle få timer, inden den første gæring.
De Nit Rosé har en flot elegant, sart pink farve. I duften finder man toner af wienerbrød, hasselnødder og en sart aroma af hindbær til sidst. I smagen er den frisk og sprød, med en god balance mellem tørheden og frugten og god kompleksitet i eftersmagen. Det er en meget elegant og festlig mousserende rosé, både serveret alene eller sammen med skaldyr- eller fiskeretter.