RAMORO PINOT GRIGIO BIO TERRE DI CHIETI, CANTINA ORSOGNA 2020 75CL
Varenummer: 071147
 
DKK 149,00 / Fl.
DKK 119,20 ekskl. moms
 •  
RAMORO PINOT GRIGIO BIO TERRE DI


Mere information

Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Rosévin
 • Druesammensætning:
  15% Andre
  85% Pinot Grigio
  Anbefales til: Fisk, Grøntsagsretter, Pasta, Skaldyr
  Producent: Orsogna
  Distriktet: 
  Ramoro er sammensat af 85% Pinot Grigio og 15% andre lokale druesorter, som hentes i biodynamiskdyrkede, højtbeliggende vinmarker (450-500 m.o.h.) i Terre di Chieti. De forholdsvis kølige vækstbetingelser giver et længere modningsforløb, som betyder meget aromatiske og sprøde vine.

  Efter en skånsom masning af druerne foregår gæringen køligt (12-14°C i ca. 30 dage) på ståltanke, med skindet og udelukkende med druernes egne gærceller. Derefter bliver vinen modnet med sit lie (bundfald) i ståltanke i 3 måneder. Efter aftapning modner vinen i yderligere 2 måneder, før den frigives.

  Ramoro Pinot Grigio har en flot kobberrød farve, som skyldes det lange ophold med Pinot Grigios rødprikkede skind. Duften er meget aromatisk og intens med nuancer af vilde blomster, gule blommer, mirabeller og en smule fersken. Fede, æteriske toner fremkommer til sidst. I smagen finder man en god harmoni mellem friskheden og frugtsødmen, og en blanding af eksotiske frugttoner og nuancer af krydderurter. Den slutter tør og en smule krydret. Velegnet til skaldyr og fisk samt til retter med hvidt kød eller grøntsager.
 • Pakke á 0
  EAN 8032692480206