Den er lavet af rug, majs og byg - men de helt særlige karaktertræk ved denne whiskey - der hvor den får sin rygrad, sit faste håndtryk og alligevel altid har glimt i øjet. Det er lagringen.
Først har den lagret 3 år på nye amerikanske fade i hvideg. Fade der er brændt og forkullet indvendig - en process der frigiver sødestofferne i træet og som langsomt men sikkert lader den nylavede whiskey interagere med fadet og der igennem modner og får sin smag og duft.
Bagefter er den sendt på en sejltur over Atlanten. Stadig mens den hygger sig på fadet. Bølgeskvulp og høj søgang - og generelt bevægelse kan whiskey rigtig godt lide. Sikkert på landjorden igen - hjemme på Knaplund og forenet med Karl - har den fået lov at hygge sig på to små brugte 55 liters portvinsfade
Resultatet er en whiskey der forener krydderi og power fra rug, med sødme fra majsen samt frugtnoter fra portvinen. Alt sammen forenet i denne flaske.