Coronavirus (COVID-19) Til alle vores kunder ( Erhverv og Detail )

Vi følger situation med Coronavirus (COVID-19) løbende og tager den meget seriøst.

Derfor følger vi naturligvis løbende de anvisninger, der kommer fra myndighederne, som selvfølgelig kan berøre vores butik, lager, kontor og webshoppen.

Butik:

Vi holder butikken åben, og i tråd med myndighedernes anbefalinger har vi taget følgende forholdsregler i vores butik.

  • Mindre bemandning
  • Tydelig afstand mellem hinanden.
  • Hyppig håndvask og brug af håndsprit.
  • Alle flader med hyppig berøring rengøres og afsprittes ofte. 

Udbringning af varer:

Vi kører med egne biler ud til erhvervskunder og privatkunder i postnumrene 5600, 5642 og 5610. Om nødvendigt pga. situationen sender vi med GLS. 

Alle andre forsendelser uden for ovenstående postnummer bliver sendt med GLS.

Vores kunder og deres sikkerhed er i højsædet, og derfor tager vi selvfølgelig de nødvendige forbehold.

Webshop:

Du kan naturligvis også handle på vores webshop, www.hammerhansen.dk, hvor man må forvente en leveringstid på 1-4 dage (hverdage).

Spørgsmål:

Skulle der opstå spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen på 62610512 indenfor normale åbningstider. Du kan også maile på khh@hammerhansen.dk.

Åbningstider:

Kontoret har åbent alle hverdage fra kl. 8.00 - 17.00. Butikken har åben alle hverdage fra kl. 10.00 - 17.00, lørdag fra kl. 10.00 - 13.00.

Vi vil holde Jer løbende opdateret, hvis der kommer ændringer i ovenstående. 

Derfor skal du købe dine kontorartikler hos os Hammer Hansen

Hammer Hansen er din lokale og landsdækkende professionelle leverandør af kontorartikler, emballageprodukter, festartikler og alt det andet, som I bruger i virksomheden, hjemmet, foreningen og andre steder. Vi lagerfører så forskellige produkter som håndklædeark, kuglepenne, lamineringslommer, hæfteklammer, plastlommer, stearinlys og meget, meget mere. Vi kan også hjælpe med emballageprodukter som manillamærker, strækfilm, papkasser o.a. og har du en butik, så finder du også bonruller/kasseruller, lynlåsposer, tape, gavebånd og alt det andet du bruger hos os. På Sydfyn leverer vi med egne varebiler og til resten af landet med GLS eller fragtmand.

RAUNSBORG