IT - ELEKTRONIK - TONER

Toner - Tilbehør til Kontormaskiner - IT-tilbehør

Her finder du et kæmpe udvalg af kontormaskiner og elektronik til virksomheden, og vores dygtige medarbejder hjælper gerne med at finde den maskine, der passer til dit behov. Du kan fx finde alt, du har brug for inden for label- og etiketprintere og labeltape. Her kan du vælge mellem de to helt store producenter inden for emnet: Brother og Dymo. Du finder Duracell batterier til ethvert behov! Og mangler din virksomhed maskiner til skæring, indbinding, laminering eller makulering finder du et stort udvalg. Inden for indbinding kan du vælge mellem limindbinding og spiralindbindingsudstyr og tilbehør. Hammer Hansen fører de kendte og anerkendte mærker som Dahle, Fellowes og Leitz. Har din virksomhed brug for kasseapparater, regnemaskiner eller en vægt, så har vi lige produktet til dig. Her finder du selvfølgelig mærker som Casio, Texas og Olivetti. Inden for regnemaskiner finder du et udvalg der strækker sig fra lommeregneren med de basale funktioner op til komplicerede matematik og finanslommeregnere med stort display og avancerede funktioner.

Forbrugsvarer til ethvert behov

Hos Hammer Hansen kan du også bliver forsynet med forbrugsvarer til dine kontormaskiner: Med alt lige fra spiralrygge, indbindingsartikler, labeltape og printerpatroner finder du alt det, du skal bruge, til en mere effektiv arbejdsdag hos os. For eksempel tåler vores Brother TZ tape både kemikalier, stærke opløsningsmidler og kulde ned til – 50 grader, så du er sikker på et langtidsholdbart og stabilt produkt.

Alt til virksomheden

Vi leverer stort set alt, hvad du og din virksomhed har behov for inden for artikler til kontoret og til virksomheden - både store og små kvantiteter – alt efter behov! Som medejer af Danmarks største kontorforsyningskæde, kan vi lave konkurrencedygtige indkøbsaftaler. Dette sikrer, at du får de bedste priser samt det mest fleksible indkøbssamarbejde! Så nemt og effektivt som muligt

Vores mål er, at du, når du køber ind, skal gøre det så nemt og effektivt som muligt. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om optimering og effektivisering af indkøb til kontoret og til virksomheden på.