Vi er stærke, fleksible, og leverer til tiden

Vi er Fyns ældste leverandør af kontorartikler med 80 års erfaring. Det hele startede i 1941. Med Alt til Kontoret har vi produkter til hele virksomheden: Kontor, marketingafdeling, kantine, produktion, værksted, lager og forsendelse. Saml indkøbene - spar tid og penge. Det er nemt og lokalt.

Historien 1941

Det hele begyndte i 1941, hvor grosserer Gerner Hammer Hansen startede firmaet Sydfyns Papirforretning. Efter næsten 30 år i Strandgade voksede man ud af lokalerne og 2. generation ved Kurt Hammer Hansen byggede et nyt domicil på adressen Mellemgade 17, hvor firmanavnet blev ændret til K. Hammer Hansen A/S, i daglig tale Hammer Hansen og hvor vi fortsat driver virksomheden fra suppleret med et fjernlager.

1981

I 1981 kom Poul Erik Køhler med i firmaet efter køb af 50 % af aktierne, hvorefter han i 1988 købte den anden halvpart. I 1987 startede man med en afdeling i Assens. I 2006 overdrog Jonna og Poul Erik Køhler firrmaet til deres to børn, Lotte Køhler og Claus Køhler.

2006

Claus Køhler er i dag direktør for selskabet og Lotte Køhler har ansvaret for forretningen i Assens. Firmaet er i dag en topmoderne virksomhed klar til fremtidens udfordringer. Vi er medlem af Danmarks største indkøbsforening i branchen Office Supplies Denmark A/S, i daglig tale OSD. Med eget Centrallager er vi stærke som leverandør på et meget stort sortiment til virksomheden. 

Indkøbsforeningens medlemmer omsætter årligt for 2 milliarder kr. Medlemskabet af OSD er med til at sikre de rigtige varer, til rette tid og til konkurrencedygtige priser. Vi servicerer hver dag alt indenfor industrien, kontorer, institutioner, butikker m.m.

Vi leverer dagligdags-kontorartikler med GLS-biler. I Faaborg og omegn leveres dagligdags-kontorartikler med egne biler. Møbler og maskine leveres ligeledes med egne biler på hele fyn.

2016

Vi beslutter i 2016, at lukke vores afdeling i Assens den 3.juni efter 28 år. Vi har nu fokus på vores forretning i Faaborg, hvor vi vil servicerer alle vores kunder fra med et motto der hedder " Lokale på Fyn ". Samtidig intensiverer vi vores webshop www.hammerhansen.dk som i dag primært er til erhverv men også til private med mulighed for kontant betaling. Webshoppen vil også i fremtiden byde på flere ting til private.