Håndlavet dansk kvalitet. Bagsværd Lakrids Salt er med det lokalproducerede grove sydesalt fra Læsø.
Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælke-protein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.
Min. nettovægt: 40 gram.
Ingredienser (DK/NO/SE): Sukker/socker, glukosesirup, sødet/sötad kondenseret mælk/melk/mjölk, helt hærdet palmekerneolie, pulveriseret rålakrids, salt (Læsø sydesalt), salmiak, vegetabilsk emulgator/emulgeringsmedel: mono- og diglycerider, farve/farge/färg: vegetabilsk kul/kol.
Næringsindhold (DK/NO/SE), nutrient content (EN), Nährstoffgehalt (DE), pr. 100 g: Energi/energy: 1769 kJ/421 kcal, fedt/fat/Fett: 15 g, heraf mættede fedtsyrer/-syror, of which saturated fatty acids, davon gesättigte Fettsäuren: 14 g, kulhydrater/carbohydrates/Kohlenhydrate: 68 g, heraf sukker/socker-arter, of which sugars, davon Zucker: 49 g, protein: 2,4 g, salt/Salz: 2,2 g
Opbevaring/förvaring (DK/NO/SE): Tørt/torrt og ikke/inte for varmt. Storage (EN): Dry and not too hot. Lagerung (DE): Trocken und nicht zu heiss.
Minimum/minsta nettovægt/vekt/vikt (DK/NO/SE). Minimum net weitht (EN) Mindestnettogewicht (DE): 40 gram.