BOLCHEVÆRK RABARBER & VANILLIE 100GR. SUKKERFRI
Varenummer: 072385
.
DKK 49,00 / PS
DKK 39,20 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Bolsjer
 • Dette klassiske sukkerfri bolche kombinerer sødmefyldt rabarber med en lille strejf af vanilje. Kun naturlige aromaer og farvestoffer. Sødet med ekstrakt fra steviaplanten.

  Kombinationen af sødmefyldt rabarber og vanilje skaber et særdeles smagfuldt og velafstemt bolche. Det er vores bud på det klassiske røde og gule rabarberbolche, som er bredt elsket af de fleste. Vores er blot 100% sukkerfrit.

  Det er stadig sødt, men uden at blive for intenst sød som mere traditionelle rabarberbolcher med sukker kan være. De små noter af vanilje er med til at give smagsoplevelsen et ekstra lag og en flot afrunding.

  Bolcherne med rabarber og vanilje er – ligesom alle vores andre produkter – fremstillet helt uden brug af sukker. I stedet for at søde med sukker benytter vi ekstrakt fra steviaens blade, som er utroligt sødmefyldte.

  Bolcher i allerhøjeste kvalitet

  Hos Bolcheværk har vi et ønske om at kunne tilbyde dig produkter, der er noget ud over det sædvanlige. Vi ønsker ikke bare, at vores bolcher skal være det hurtige fix, når blodsukkeret daler, men at de derimod skal fungere som et lille stykke ren selvforkælelse.

  Vi tror på, at kvalitet kan smages. Derfor vægter vi også alle dage kvalitet over kvantitet. Det betyder, at vi udelukkende gør brug af de allerbedste ingredienser, vi kan komme i nærheden af, til fremstillingen af vores bolcher. Bolcherne indeholder derfor også kun naturlige aromaer og farvestoffer.

  Bolcher til hverdagsforkælelse og særlige anledninger

  Vores bolcher med rabarber og vanilje er perfekte til hverdagsforkælelse. Da de netop ikke indeholder sukker, kan du roligt forsøde tilværelsen med dem, men pas på! Bolcherne kan virke stærkt vanedannende.

  Ud over at du kan nyde vores bolcher med rabarber og vanilje, når du har lyst til at forkæle dig selv lidt, er de også oplagte at servere til særlige anledninger. Ligeledes kan de med fordel bruges, hvis du har lyst til at glæde én, du holder af. Brug eksempelvis de fine poser á 100 gram som værtindegaver eller som en del af en større gavekurv.

  OBS. Bolchemassen er lavet på isomalt, hvilket betyder at bolcherne har et højt indhold af kulhydrater.

 • EAN 5745000130085
  Pakket af 0