Andersen Winery er et dansk vineri beliggende på Mols. Inspireret af drueverden og de traditionelle produktionsmetoder, som især er kendte fra Champagne, laves der her fantastiske mousserende vine, hvor der i stedet for druer bruges danske frugter og bær, der hovedsageligt kommer fra lokale avlere.
Elmsfeuer er en atypisk og halvtør mousserende vin lavet på særligt udvalgte danske rabarber af sorten Elmsfeuer. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage giver rabarberen en lang modningstid, som udvikler en delikat aroma og en sprød syreprofil. Vinen fermenteres på stål med pulpen, hvorefter vinen har gennemgået andengæringen på flasken, som vi kender det fra Champagne.
Vinen lagres herefter i cirka 9 måneder, inden den degorgeres.
Vin lavet på rabarber hører uden tvivl til sjældenhederne.
De dansk dyrkede rabarber har dog på grund af det nordiske klima og deres høje syre nogle fremragende egenskaber i vin, som i dette tilfælde illustreres i vinens sprøde fremtoning med en skarpt fokuseret syre, sødmefyldt rabarberfrugt, blid mousse og charmerende frugtrige aromaer.