EDONÉ GRAN CUVEÉ VINEDOS BALMORAL 2016 12,5% 75CL.
Varenummer: 071954
.
DKK 219,00 / Fl.
DKK 175,20 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Diverse mousserende
 • Druesammensætning:
  90%
  Chardonnay
  10%
  Pinot Noir
  1. Anbefales til:
   Fisk, Grøntsagsretter, Skaldyr, Sushi
   
   
   
  Producent: 
  Vinedos Balmoral
   
  Distriktet: 
  Vino de la Tierra de Castilla


  1.  
   
  Edoné Gran Cuvée er lavet på 90% Chardonnay og 10% Pinot Noir fra husets økologisk dyrkede vinmarker beliggende i en højde på 1.050 m.o.h. Takket være områdets biodiversitet og kølige nætter opnår man druer med en fantastisk friskhed og aroma samt en perfekt balance mellem frugtsødme og syre, som man skal bruge til en Méthode Traditionelle mousserende vin. Udbyttet holdes nede på ca. 5.000 kg/ha. (36 hl/ha.) til denne vin, noget som desuden giver vinene en god koncentration.

  Førstegæringen foretages på temperaturregulerede ståltanke, efterfulgt af en malolaktisk gæring. 5% af vinen modnes i 5 måneder på tidligere brugte franske træfade (225 l.), mens hovedparten modnes på ståltanke. Andengæringen foregår på flaske og varer i 40 måneder.

  Edoné Gran Cuvée har en lysgylden farve og en livlig, vedvarende mousse med meget små bobler. Duften er både delikat, kompleks og ret forførende, med nuancer af vilde blomster, akacieblomster, krydderurter, abrikoser, grape og passionsfrugt. Vinen afslører også toner af friske valnødder og en smule wienerbrød. I smagen finder man en god balance mellem tørhed, frugt, struktur og fedme. Delikat og charmerende.

  En mousserende med klasse. Perfekt både som aperitif og til fx skaldyr, fisk, risotto, pasta, skinke og kylling samt ikke for søde frugtdesserter.
 • EAN 8437012008021
  Pakket af 0