FLORENTINA PEACH SPARKLING ØKO ALKOLHOLFRI MOUSSERENDE 75CL.
Varenummer: 072164
.
DKK 69,00 / Fl.
DKK 55,20 ekskl. moms
Bestsellers i Diverse mousserende
  1. Alkohol:
   0,0%
  2.  
   
   
  1. Anbefales til:
   Aperitif, Asiatisk, Drinks, Sushi
   
   
   
  Producent: 
  Pierre Chavin

  1.  
   
  Denne Ready to drink non-alcoholic cocktail" - som Pierre Chavin kalder denne mousserende drik - er lavet på koncentreret most af forskellige sorter økologiskdyrkede druer, hentet i den sydlige del af Frankrig.

  Efter en afstilkning og en skånsom knusning af druerne bliver de macereret køligt (4°C) med deres skind i 8 timer, for at opnå maksimal ekstraktion af aroma, smag, polyfenoler, anthocyaniner, tanniner, resveratrol og mineraler. Derefter presses druerne og mosten koncentreres (uden forudgående gæring) under kølige forhold. Til sidst bliver drikken tilsat naturlige frugtaromaer, en smule kulsyre (som gør den let mousserende) og aftappet. En pasteuriseringsproces inden frigivelse forhindrer eftergæringer og gør, at man hverken behøver at tilsætte svovl eller konserveringsmidler. Produkterne i serien "Florentina" er certificerede pesticider-fri.

  Florentina Peach har en flot, lys fersken-farve, og små, vedvarende bobler. Duften og smagen byder på meget friske, sprøde og samtidig let eksotiske nuancer af saftige ferskner. Vinen slutter ret delikat og frisk og med en sart mineralitet.
 • EAN 5707323733732
  Pakket af 0