Navnet 101 kommer af, at druerne hentes på parcellen nr. 101, som anses for den bedste vinmark for Moscato i området, og hvor vinstokkene er plantet i 1953 og 1994. Hos Ca' del Baio høster man Moscato druen allerede midt i september for at beholde så meget frugtkarakter, friskhed og sprødhed som muligt i mosten. Som for alle Moscato d'Asti, og i modsætning til en Champagne, som gæres ad to omgange den første på tank og den anden på flaske, bliver Moscato gæret ad én omgang. Gæringen foregår på ståltanke, og bliver ganske enkelt stoppet, når vinen når en alkoholprocent på 5-6%. Vinen er derfor mere perlende end mousserende. For at bevare vinens friskhed bliver den først aftappet løbende og umiddelbart før afskibning.
Moscato d'Asti fra Ca' del Baio har en nærmest perfekt balance mellem sødme og friskhed. Den har Moscato druens sarte og eksotiske frugtkarakter men virker ikke overvældende. Det er en meget charmerende og delikat vin, som vil egne sig fint til en velkomstdrink, til en dessert eller til et lille glas i utide. Som alle Moscato d'Asti bør den drikkes ung. Serveres afkølet men ikke iskold.