VEUVE D'ARGENT DEMI-SEC BLANC DE BLANCS VIN MOUSSEUX 12% 75CL.
Varenummer: 072103
.
DKK 110,00 / Fl.
DKK 88,00 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Diverse mousserende
 • Druesammensætning:
   
  Airen
   
  Ugni Blanc (Trebbiano)
   
  Chardonnay
   
  Diverse
   
  Macabeo (Viura)
  1. Anbefales til:
   Aperitif, Asiatisk, Drinks, Frugter
   
   
   
  Producent: 
  Louis Bouillot


   
  Distriktet: 
  Vins Mousseux (France)  1.  
  2.  
   
  Det er vinfirmaet Louis Bouillot, som står bag denne Veuve dArgent Demi-Sec (halvtør). Til denne såkaldte Blanc de Blancs (hvidvin lavet af hvide druer) anvendes der de bedste selekterede cuvéer lavet bl.a. på druesorterne Airen, Ugni Blanc, Colombard, Durello, Macabeu og Chardonnay, fra både Sydfrankrig og fra Bourgogne. Sammensætningen varierer fra år til år for at opnå den bedste harmoni i vinen. Efter blandingen af de forskellige vin de base foregår gæringen på "Cuve close" (tryktank), hvor vinen bliver naturligt mousserende. Efter aftapningen forbliver Veuve d'Argent i 3 måneder i kælderen inden frigivelse.

  Farven i Veuve dArgent Blanc de Blancs Demi Sec er flot lysgylden, og vinen har pæne, liflige, vedvarende bobler. I duften finder man friske frugttoner af græs, akcieblomst, hvide ferskner og æbler. Smagen er meget ren, med mineralske toner og en behagelig frugt og syre. Finishen er velafbalanceret med en god intensitet. Restsukkeret er på 40g/l., så Veuve dArgent Demi Sec fremstår som en uhøjtidelig halvtør og elegant mousserende vin, med en sjælden balance mellem frugten, sødmen og alkoholen.

  Vinen kan bruges som aperitif, som ledsager til små hapsere til en festlig lejlighed eller til asiatiskprægede fiske- eller skaldyrsretter. Prøv den også til en frugtsalat eller til desserttærter med div. frugter.
 • EAN 3277190004034
  Pakket af 0