MÅTTE STANDUP AFLASTNING 53X77 CM KOKSGRÅ
Varenummer: 036092
.
DKK 1.299,00 / Stk.
DKK 1.039,20 ekskl. moms
 •  
MÅTTE STANDUP AFLASTNING 53X77 CM


Mere information

Køb sammen med det her produkt
 • Du behøver ikke at vælge mellem at have joggingsko på eller at få ondt i fødderne, når du står op på arbejdet! StandUp er en flot, ergonomisk arbejdspladsmåtte, som fordeler belastningen på fødderne. Få dig en god vane på arbejdet. Flyt stolen, gør plads til StandUp - brug dit ståbord, og få det bedre! 

  Blød og flot. 
  Vores nye arbejdspladsmåtte til ergonomi på kontorer er lille og praktisk, og er designet til specielt at fungere sammen med hæve/sænke- borde. StandUp arbejdspladsmåtten har en blød, dæmpende og aflastende kerne, der giver god belastningsergonomi ved stående arbejde. Med en flot og skridsikker tekstiloverside i fire flotte farver falder den godt ind i miljøet ved hæve/sænkebordet på kontoret, i receptioner og i butikker. 

  Undgå farlige siddesygdomme. 
  Mange stillesiddende timer i hverdagen øger risikoen for almindelige folkesygdomme. Risikoen for, at vi dør af overvægt, type 2-diabetes, forhøjet blodtryk, hjertekarsygdomme og cancer øges. Og som prikken over i'et øger langvarig stress også risikoen for mange af disse sygdomme. Men hvis du rejser dig, begynder kroppen igen af producere de stoffer der renser blodet mht. blodfedt og blodsukker. Ved at stå op bevæger du dig uafbrudt, og hjerte- karsygdomme kan undgås. 

  Træn på kontoret! Stå op, når du arbejder.
  Når du rejser dig op, sker der en masse på en gang. Kroppen bliver vækket fra hvilestillingen, og bevægelserne mere end fordobler din energiforbrænding sammenlignet med, når du sidder ned. Undersøgelser viser at personer som står op, forbrænder betydeligt fl ere kalorier end dem som sidder ned. At stå op 3 timer om dagen i et år, kan sammenlignes med en kalorieforbrænding svarende til 10 maratonløb! 
 • EAN 7392489819918
  Pakket af 0