LASER AVERY ETIKET A4, 99,1X67,7 MM., 100 ARK, L7165-100 ***
Varenummer: 015476
.
DKK 612,50 / Pk.
DKK 490,00 ekskl. moms
 •  
LASER AVERY ETIKET A4, 99,1X67,7


Mere information

Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Etiketter til Laserprinter
 • Giv dine pakker og breve et professionelt udtryk ved at bruge Avery pakke-etiketter. Avery's L7165-100 pakke-etiketter med QuickPEEL™ & Ultragrip har 8 etiketter/ark og 800 etiketter/pk, og er fremstillet i et højkvalitetsmateriale, der holder til hele turen.
  Etiketstørrelsen er særlig ideel til B4/C4 konvolutter, samt til mindre pakker, rør og kasser.

  De er kompatible med alle standard s/h- og farvelaserprintere. Den høje papirkvalitet giver dig flotte og knivskarpe prints. Etiketarkene er forsynet med vores innovative Ultragrip-teknologi, som er unikt tredimensionelt mønster, der gør det muligt for printere at opnå et perfekt greb i arket. Gribeområdet sikrer, at printerens ruller kan få fat i, indføre og styre etiketarket endnu bedre. Det sikrer at du ikke behøver bekymre dig om etiketterne printes skævt, sidder fast i printeren og giver printerstop.

  Derudover får du etiketter med QuickPEEL™ funktion. Det vil sige, at du skal blot fjerne den perforerede del af bagarket for at blotte hjørnerne af etiketterne så du nemt kan få dem af og sætte dem på konvolutterne. Det giver en væsentlig tidsbesparelse, fordi du ikke skal fumle med at få fat i hjørnerne af etiketterne – faktisk helt op til 25% af den tid, du bruger, hvis du ikke benytter QuickPEEL™ funktionen. Du kan selvfølgelig også tage dem af på normalvis uden at fjerne den perforerede del.

  Etiketterne klæber pålideligt og permanent. Med Avery's pakke-etiketter hjælper dig også med at passe på miljøet, da de er FSC® certificerede og dermed kun produceret af papir fra ansvarlig skovbrug, samt kan genanvendes sammen med almindeligt papiraffald.

  Du kan nemt og helt gratis designe og printe dine Avery produkter med vores software Avery Design & Print, hvor du finder skabeloner, grafik og designs. Læs mere om softwaren her: www.avery.dk/software.

 • EAN 4004182999745
  Pakket af 0