Fyns Chokolade
Navn (A-Z)
071588
 
DKK 31,20 / Stk. ekskl. moms
DKK 39,00 inkl. moms
071589
 
DKK 31,20 / Stk. ekskl. moms
DKK 39,00 inkl. moms
071590
 
DKK 31,20 / Stk. ekskl. moms
DKK 39,00 inkl. moms
071592
 
DKK 31,20 / Stk. ekskl. moms
DKK 39,00 inkl. moms
071593
 
DKK 31,20 / Stk. ekskl. moms
DKK 39,00 inkl. moms
071594
 
DKK 31,20 / Stk. ekskl. moms
DKK 39,00 inkl. moms
071591
 
DKK 31,20 / Stk. ekskl. moms
DKK 39,00 inkl. moms
071599
 
DKK 47,20 / PS ekskl. moms
DKK 59,00 inkl. moms
071600
 
DKK 47,00 / PS ekskl. moms
DKK 58,75 inkl. moms
071595
 
DKK 47,20 / PS ekskl. moms
DKK 59,00 inkl. moms
071596
 
DKK 47,20 / PS ekskl. moms
DKK 59,00 inkl. moms
071597
 
DKK 47,20 / PS ekskl. moms
DKK 59,00 inkl. moms
071598
 
DKK 47,20 / PS ekskl. moms
DKK 59,00 inkl. moms
Viser 1 til 13 af 13

”Bønner er som druer”

 

Bønnens navn er ikke udelukkende afgørende for smagen.
Selvom bønnen er den samme, er der mange faktorer
der spiller ind for hvilken smag og aroma der kommer frem.

Luftfugtigheden, varmen, jordbunden og vandet, også kaldet terrior, spiller en stor rolle for smagen og aromaen.

 

Når bønnen kommer hjem, står man som chokoladeproducent for at udvikle og fremhæve den smag man gerne vil have, ud fra de bønner man får. Her spiller fermenteringen og ristningen en stor rolle for den endelige smagsoplevelse.