Fyns Chokolade
Navn (A-Z)
FYNS CHOKOLADE BAR BELIZE CRIOLLO TRINITARIO 57% 40GR.
071588
 
DKK 39,00 / Stk. inkl. moms
DKK 31,20 ekskl. moms
FYNS CHOKOLADE BAR BELIZE CRIOLLO TRINITARIO 76% 40GR.
071589
 
DKK 39,00 / Stk. inkl. moms
DKK 31,20 ekskl. moms
FYNS CHOKOLADE BAR BELIZE CRIOLLO TRINITARIO 90% 40GR.
071590
 
DKK 39,00 / Stk. inkl. moms
DKK 31,20 ekskl. moms
FYNS CHOKOLADE BAR HISPANIOLA  TRINITARIO 57% 40GR.
071592
 
DKK 39,00 / Stk. inkl. moms
DKK 31,20 ekskl. moms
FYNS CHOKOLADE BAR HISPANIOLA TRINITARIO 76% 40GR.
071593
 
DKK 39,00 / Stk. inkl. moms
DKK 31,20 ekskl. moms
FYNS CHOKOLADE BAR HISPANIOLA TRINITARIO 90% 40GR.
071594
 
DKK 39,00 / Stk. inkl. moms
DKK 31,20 ekskl. moms
FYNS CHOKOLADE BAR HVID CHOKOLADE 33,3% 40GR.
071591
 
DKK 39,00 / Stk. inkl. moms
DKK 31,20 ekskl. moms
Viser 1 til 14 af 14

”Bønner er som druer”

 

Bønnens navn er ikke udelukkende afgørende for smagen.

Selvom bønnen er den samme, er der mange faktorer

der spiller ind for hvilken smag og aroma der kommer frem.

 

Luftfugtigheden, varmen, jordbunden og vandet, også kaldet terrior, spiller en stor rolle for smagen og aromaen.

 

Når bønnen kommer hjem, står man som chokoladeproducent for at udvikle og fremhæve den smag man gerne vil have, ud fra de bønner man får. Her spiller fermenteringen og ristningen en stor rolle for den endelige smagsoplevelse.