BOND STREET LONDON DRY GIN 70 CL 43%
Varenummer: 072620
.
DKK 549,00 / Fl.
DKK 439,20 ekskl. moms
Bestsellers i Gin
 • Bond Street er en berømt shoppinggade i London bydelen ”City of Westminster”

  Gaden er berømt for at være hjemsted for mange af verdens mest prestigefulde modehuse og luksusmærker.

  Bond Street er opkaldt efter Sir Thomas Bond, som var adlet 1. Baronet og som levede i perioden fra 1620-1685. Thomas Bond var ejendomsinvestor, og ejede det landområde, som i dag udgør Bond Street, og var en nær ven af den engelske Kong Charles II og var desuden ”Comptroller” ved det engelske hof, med ansvar for kongehusets økonomi.

  Sir Thomas Bond er i dag mest kendt som stamfader og tip-tip oldefar til den fiktive spion James Bond, en karakter skabt af forfatteren Ian Fleming og berømmet via hans bøger og film.

  Bond familiens motto ”Orbis non Sufficit” som på engelsk betyder “The World is Not Enough” spiler en fremtrædende rolle i James Bond filmen ”In her Majesty’s Secret Service” og blev senere til titlen på Bond filmen ”The World is Not Enough” fra 1999.

  Bond Familiens motto er også inkorporeret i familiens våbenskjold.

  Bond Street Gin er opkaldt til ære for Sir Thomas Bond som var en gentleman med stil og en kvalitetsbevidst livsnyder.

  Vores produktion

  Produktionsprocessen på Bond Street Gin kan kort beskrives som 5 + 5 hvilket betyder, at vores gin er destilleret 5 gange med 5 botaniske krydderurter.

  Bond Street er destilleret på basis af en korn sprit af hvede, som er destilleret 4 gange.

  Vi bruger hvede fra Norfolk regionen i det nordlige England, og det er denne hvede som er med til at give Bond Street Gin sin karakteristiske fløjls bløde eftersmag.

  Den 5. destillation hvorunder de 5 Botaniske krydderurter bliver tilsat, finder sted i to traditionelle Pot-Still apparater som er fremstillet af det legendariske firma ”John Dore”

  De to 500 liters destillations apparater producerer kun 200 liter gin i hvert destillations parti.

  De 5 Botaniske ingredienser (Krydderier) som vi bruger i opskriften på Bond Street Gin er specielt udvalgt og importeret af firmaet ”Joseph Flach & Co. Limited som har importeret sjældne krydderurter fra hele verden og leveret disse til de førende gin destillerier siden grundlæggelsen af det Britiske Imperie.

  VORES KRYDDERURTER

  ENEBÆR

  Enebær er den essentielle ingrediens i en gin. Uden enebær ville det ikke være en gin. Vores enebær kommer fra det smukke bakkede landskab i Toscana området i Italien, og er nøglen til at skabe den klassiske gin-smagsprofil og aroma med noter af friske fyrretræsnåle.

  KORIANDERFRØ

  Fra Marokko kommer korianderfrøene, som giver Bond Street Gin sin eksotiske,  krydrede lidt citrus agtige og friske smag.

  ANGELICA ROD

  Angelica-roden er en af de vigtigste ingredienser i en gin opskrift. Den bidrager med en let jordagtig krydret smag til ginen og fungerer som en fikserings ingrediens, idet denne krydderurt samler alle de andre krydderier til en kompleks enhed.

  SOMMERSAR

  Denne velsmagende krydderurt (Lat. Satureja Hortensis) er vores signatur krydderi i opskriften på Bond Street Gin. Den er også kendt under navnet ”Savory” på engelsk og ”Böhnenkraut” på tysk, og er en urt som tilhører mynte-familien. Den er hjemmehørende i middelhavsområdet, men den bliver også dyrket i mange andre lande, så som England. Sommersar er kendt for sin let peber-agtige søde og krydrede smag og aroma, og er bla. kendt som hovedingrediensen i det blandede krydderi ”Herbes de Provence”. Sommersar blev også kaldt ”Kærlighedens Urt” af de gamle romere.

  BEARSS LIME

  Bearss lime er en særlig slags lime, opkaldt efter John T. Bearss, som udviklede denne frøfri sort i 1895 på sin planteskole i Porterville i Californien. Baerss lime er større og har en tykkere skal med en mere kompleks sødme og mindre syre og bitterhed i smagen, sammenlignet med ”key Lime” sorten som er den mest udbredte. Som et kuriosum vokser der Bearss lime træer i haven på ”The Golden Eye Estate” på Jamaica, som er forfatteren Ian Flemings tidligere hjem, og der hvor han skrev alle James Bond bøgerne. 

  MØD VORES LEGENDARISKE MASTER DISTILLER

  Charles Maxwell er nok verdens mest berømte og erfarne ”Gin Master Distiller”

  Hans forfædre har produceret gin på familiens destillerier siden slutningen af det 17.-århundrede, da hans tip-tip-tip oldefar blev uddannet som destillatør.

  Charles Maxwell blev indvalgt som ”Master” i ”The Worshipful Company of Distillers” I 2008 og som direktør i ”The Gin Guild” som han endvidere i 2014 blev hædret af med en ”Lifetime Achievement Award” for sit store arbejde for gin industrien.

  Charles har arbejdet i spiritus branchen i mere end 40 år, og i 1996 grundlagde han sit eget destilleri ”Thames Distillers” beliggende i centrum af London.

  Charles Maxwell har igennem årerne vundet adskillige guld, sølv og bronze medaljer for sine Gin-opskrifter, i spiritus konkurrencer rundt om i verden, og i 2015 vandt han trofæ-prisen for at skabe ”Verdens Bedste Gin” af IWSC The international Wines & Spirits Competition.

 • EAN 5712421132202
  Pakket af 0