HAYMAN'S LONDON DRY GIN 70 CL 41,2%
Varenummer: 072528
.
DKK 259,00 / Fl.
DKK 207,20 ekskl. moms
Bestsellers i Gin
 • Denne prisvindende London Dry Gin er lavet efter familien Haymans egen opskrift, nedarvet gennem generationerne og bestående af 10 forskellige botanicals.

  Duft

  En perfekt balanceret kombination af sprød enebær og friske citroner

  Smag

  Fremtrædende enebær, tydelig citrus og varme krydderier

  Eftersmag

  Citrus og krydderier bærer igennem og giver plads til en meget glædelig jordnær afslutning

   

  Om Produktet

  Den rette balance mellem enebær, koriander, appelsinskal og alle de andre botanicals afgørespå gammeldags maner med alle de traditionelle metoder. Herefter dampes botanical-blandingen i engelsk hvedesprit en hel dag inden den destilleres.

  Med denne pleje og opmærksomhed sikres det, at Haymans London Dry Gin forbliver en klassisk gin. Frisk, skarp og elegant - lige præcist som den skal være.

  Ginens alkoholindhold ligger på 41,2%.

  Smagsnoter

  En frisk, sprudlende og elegant gin med forfriskende noter af enebær, eksotiske krydderier og livlige citrusfrugter.

  Cocktails

  Haymans Gin & Tonic

  50ml Hayman’s London Dry Gin
  Franklin & Sons Natural Indian Tonic
  Fyld et highball glas med is. Hæld 50 ml Hayman’s London Dry Gin i glasset. Fyld op med Franklin & Sons Natural Indian Tonic. Garniser med en skvis citron

  Negroni

  25ml Haymans London Dry Gin
  25ml Campari
  25ml Rosso Vermouth
  Fyld et tumbler glas med is. Tilsæt alle ingredienserne og rør rundt. Garniser med en appelsinskive.

  Om Hayman’s

  Hayman’s of London blev grundlagt i 1863, og er dermed er et af verdens ældste gindestillerier. Destilleriet drives den dag i dag stadigvæk af Hayman familien, nu i 5. generation.

  Destilleriet anvender tre utroligt smukke kobber pot stills, der – traditionen tro – er navngivet efter kvinderne i familien.

  Hayman’s specialiserer sig i traditionelle gintyper som London DryOld Tom og Sloe Gin. Opskrifterne er stadig de samme, som de var for 150 år siden, og kun de ypperligste botaniske ingredienser anvendes.

  Selvom Hayman’s hovedsageligt laver gin af den gamle skole, betyder det ikke at deres udvalg er stift eller kedeligt – Hayman’s laver ofte nye, spændende udgivelser som på den ene eller anden måde hylder ginens historie.

  Blandt andet var det dem, der bragte både Sloe Gin og Old Tom ginstilarterne tilbage på verdenskortet. Hayman’s Gently Rested, der, inspireret af dengang gin blev solgt på fad, lagres på fad et par uger inden den sættes på flaske. Derudover er destilleriet også kommet med en stor innovation i form af Hayman’s Small Gin – en gin som er yderst koncentreret i smagen men med samme alkoholindhold som en normal gin. Det betyder at man kan lave en drink der kræver meget mindre gin for at opnå samme smag – og dermed kan man lave en drink der er meget lav på alkohol.

 • EAN 5021692000241
  Pakket af 0