HAYMAN'S LONDON LIGHT GIN 70 CL 12,5%
Varenummer: 072529
.
DKK 259,00 / Fl.
DKK 207,20 ekskl. moms
Bestsellers i Gin
 • En light udgave af Hayman’s London Dry – samme smag med kun 12,5% alkohol.

  Duft

  Sødmefuld – citrus, bergamotte og frisk mos.

  Smag

  Utroligt blød – med lakrids og fyrnåle.

   

  Om Produktet

  Perfekt til de øjeblikke hvor du har lyst til en G&T, men med mindre alkohol. Denne light gin er destilleret så smagen af botanicals forbliver, mens alkoholindholdet formindskes med 70%. Nydes bedst i en klassisk Gin & Tonic med en skive citron.

  Ginens alkoholindhold ligger på 12,5%.

  Smagsnoter

  En frisk, sprudlende og elegant gin med forfriskende noter af enebær, eksotiske krydderier og livlige citrusfrugter.

  Cocktails

  London Light & Tonic

  1 del Hayman’s London Light Gin
  2 dele Franklin & Sons Mallorcan Tonic

  En skive citron

  Hæld Hayman’s London Light gin i et glas med is, hæld dernæst tonic i og garniser med en skive citron.

  Om Hayman’s

  Hayman’s of London blev grundlagt i 1863, og er dermed er et af verdens ældste gindestillerier. Destilleriet drives den dag i dag stadigvæk af Hayman familien, nu i 5. generation.

  Destilleriet anvender tre utroligt smukke kobber pot stills, der – traditionen tro – er navngivet efter kvinderne i familien.

  Hayman’s specialiserer sig i traditionelle gintyper som London DryOld Tom og Sloe Gin. Opskrifterne er stadig de samme, som de var for 150 år siden, og kun de ypperligste botaniske ingredienser anvendes.

  Selvom Hayman’s hovedsageligt laver gin af den gamle skole, betyder det ikke at deres udvalg er stift eller kedeligt – Hayman’s laver ofte nye, spændende udgivelser som på den ene eller anden måde hylder ginens historie.

  Blandt andet var det dem, der bragte både Sloe Gin og Old Tom ginstilarterne tilbage på verdenskortet. Hayman’s Gently Rested, der, inspireret af dengang gin blev solgt på fad, lagres på fad et par uger inden den sættes på flaske. Derudover er destilleriet også kommet med en stor innovation i form af Hayman’s Small Gin – en gin som er yderst koncentreret i smagen men med samme alkoholindhold som en normal gin. Det betyder at man kan lave en drink der kræver meget mindre gin for at opnå samme smag – og dermed kan man lave en drink der er meget lav på alkohol.

 • EAN 5021692001422
  Pakket af 0