JUNE, by G'Vine 30% er Maison Villeverts nye superstar i gin-markedet, en gin-baseret likør. JUNE er G'Vine Floraisons nye sprøde lillesøster, fuld af overraskelse, lettere i alkoholen, men med masser af smag. JUNE er en smule sød modsat G'Vine Floraison, som er mere "sødmefuld". JUNE er lavet på vindruespiritus ligesom Nouaison Gin, by G'Vine og G'Vine Floraison, og har Maison Villeverts DNA omkring renhed, klasse og god smag med sig. Med liflige noter af vindrueblomst, fersken og enebær, samt hints af sommerlige frugter og bær er det et sommerhit uden lige. June blev lanceret i april i Spanien, hvor man solgte mere end 8000flasker de første to uger. Selve kategorien gin-baseret brændevin er på ekstrem optur og voksede i 2018 med 788% i Europa (The Drinks Business) og kategorien står for 50% af væksten for gin-kategorien som helhed (The Drinks Business). Der er altså mulighed for at være med på en bølge af gin her.Her følger et par June opskrifter: Skinny June: I et vinglas fyldt med is put 4cl June, by G'Vine, top op med danskvand (ca 10-15cl) Pynt med fersken og jordbær. June Summer Booster: I et vinglas fyldt med is put 4cl June, by G'Vine, top op med Fevertree Mediterranean Tonic (ca 10-15cl). Pynt med fersken og ribs. Skift tonic til indian tonic for at lave: (June) Indian Summer. June Collins: Shake følgende med masser af is: 6cl June, by G'Vine, 3cl friskpresset citron juice, 1cl sukkerlage (1del sukker: 1 del vand). Si det ned i et vinglas fyldt med is. Top op med 3-4cl danskvand og rør stille rundt. Pynt med fersken og en citron båd.