NORMINDIA GIN CITRUSSMAG 41,4% 70CL. ØKO
Varenummer: 071804
 
DKK 329,00 / Fl.
DKK 263,20 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Gin
 • Normindia Biologique Gin 41,4%
  Fransk gin fra Normandiet
  0,70 lt. flaske.
  41,4% alkohol.

  Normindia kommet i en ny økologisk udgave. Det er ikke kun Normindia i økologiske udgave. Det er Normindia med en dejlig citrus smag, stadig med æbler, appelsiner og indiske krydderier, men nu med et skud citroner, det gør den virkelig helt uovertruffen lækker, det er allerede gået hen og blevet vores favorit gin
  i Lahvino huset.

  Normindia Gins historie begynder under Pierres 6 måneders rundrejse i Indien, hvor han forelskede sig i Indiens hektiske liv, mad og krydderier.
  På vejen hjem til Normandiet i Frankrig opstod idéen om at blande de 2 landes krydderier og frugter hjemme på familie-destilleriet Domaine du Coquerel, som er kendt for produktion af Calvados.

  Efter nogle måneders research finder Pierre i en gammel familiebog en opskrift på et destillat med enebær godkendt i 1765 af "La Chymie du Gout et de l'Odorat" approved by Louis XV – Fransk konge.

  Efter 2 års arbejde med smagning, tests, microdestilleringer og blanding af krydderier i samarbejde med ønologer og master distilliers er Frankrig og Indien er nu smeltet sammen i Normindia Gin.

  Sådan bliver Normindia gin til: 4-12 dages maceration (udblødning) i ståltanke. Destilleret i deres mindste Calvados kobber-pots. Flasket og etiketteret på destilleret i Milly. Alle flasker er nummeret.
  Normindia Gin indeholder 15 Botanicals: Enebær, Koriander, Æble, Appelsin, Kanel, Ingefær, Nellike, Citron, samt 7 hemmelige botanicals.

  I Normindia Gin finder du en duft af blomster og appelsiner.
  I smagen friske æbler og en frugtig blød, rund smag. I eftersmagen findes bløde krydderier og blomsternoter.


  Gode mixere til Normindia Gin.
  En god premium tonic. Fx. Imperdibile Tonics fra Comosøen:
  Superior Italian, Dry Bitter eller Wild Botanical.
  Bemærk at når Normindia blandes med tonic så bliver den uklar i farven pga. af de mange gode olier der er trukket ud af ingredienserne ved destillering.
  Garniture: Friske skiver af æbler, en skive appelsin, lime, en strimmel citronskal.

 • Pakke á 0
  EAN 3559622202110