Det bæredygtige valg
Destillationsprocessen påbegyndes ved, at mæsken varmes op og alkoholen begynder at fordampe. I destillationsprocessen er poserne med citrus stadig i kedlen, og alkoholen fordampes og sendes igennem en “gin basket”, hvor alle urterne afgiver smag.
Til sidst opsamles den færdige gin, som så er klar til at blive flasket.
Vores gin er flasket på 47%, fordi ginnen indeholder mange naturlige olier fra citrusfrugter. Når alkoholen kommer under de 46-47%, kan ginnen blive en lille smule uklar i farven. Dette er ikke en fejl, men skyldes blot at olierne fra citrusfrugterne ikke er opløselige i vand. På samme måde vil du også opdage, at farven går fra klar til grå, når du tilsætter tonic til vores gin, fordi alkoholen sænkes.
Gin Sincere er økologisk produceret i Paraguay. Alle underleverandører, der leverer ingredienser til destilleriet, får en ordentlig og fair betaling for deres produkter. Destilleriet har deres egne økologiske sukkerrørsmarker, som bruges i produktionen af alkohol.
De pressede sukkerør knuses og brændes i egen kedel, som driver en lille dampturbine, der generer elektricitet. På den måde er destilleriet selvforsynende med energi, og sukkerrørerne indgår herved som en genanvendelig bæredygtig ressource til produktion af strøm.
Ginnen
→ 700 ml flasker
→ 47% VOL
→ Økologisk produceret i Paraguay
→ Kraftige citrus og sydamerikanske krydderinoter
→ Baseret på den mest bæredygtige løsning, som understøtter den enestående smag
→ Vi vælger aldrig bare den nemme løsning. Vi gør tingene på den rigtige måde – også selvom det ikke er den letteste