SLINGSBY RHUBARB 50CL. GIN CREAM LIQUEUR CALLED CARTHY & BLACK 17%
Varenummer: 072138
.
DKK 200,00 / Fl.
DKK 160,00 ekskl. moms
Bestsellers i Gin
 • Carthy & Black Rhubarb Gin Cream Liqueur er en lækker og cremet likør, lavet på gin, med den skønneste smag af rabarber. Søde karamelliserende rabarbernoter med en let rund elegance.

   Carthy & Black Rhubarb Gin Cream Liqueur er navnet på denne skønne cremede ginlikør med rabarbersmag. Den er blød og rund i konsistensen, og har en lækker og fyldig karamelliseret smag af rabarber.

  Konsistensen kan nærmest sammenlignes med Bailey, men smagen er helt anderledes. Det er ret utraditionelt at lave en cream likør på gin, men Carthy & Black er sluppet utroligt godt fra det. Deres Gin Cream likører har vundet flere awards. Som de selv skriver, “Det burde ikke virke, men det gør det virkelig”.

  Deres Carthy & Black Rhubarb Gin Cream likør er lavet på den originale Yorkshire Gin Cream likør. Her er der tilsat en lækker, sød og karamelliseret smag af rabarber. Smagen bringer næsten minder frem om rabarbertærte, eller rabarbergrød med fløde.

  Carthy & Black er et søsterselskab til Spirit of Harrogate Distillery, som laver Slingsby Gin. De har lanceret dette unikke udvalg af Yorkshire Cream Likører. Carthy & Black forsøger at flaske det bedste fra Yorkshire og de gør det med et uventet twist. Deres Cream likører er lavet på Slingsby gin.

  Med ønsket om at skabe noget usædvanligt for at give kræsne kunder en forsmag på, hvad Yorkshires hjertet har at byde på. Yorkshire og Dales er hjemsted for nogle af verdens mest spektakulære landskaber. Den rige, forskelligartede jord giver de interessante og usædvanlige ingredienser, som går ud på at skabe et unik udvalg af gin.

 • EAN 5021932021807
  Pakket af 0