TWO SOCKS HÅNDTASKE GIN MASTER'S 37,5% 70CL. + 4FL. TONIC INDI
Varenummer: 072135
.
DKK 300,00 / Pk.
DKK 240,00 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Gin
 • Master’s Pink Gin og Indi strawberry Tonic giver en sød og rød Gin & Tonic, med en dejlig smag af jordbær, og skønne noter af citrus og hindbær. Helt perfekt med en masse isterninger.

   Master’s Pink Gin gaveæske indeholder den skønne pink gin fra Master’s, og Indi Strawberry Tonics. Ginnen kommer fra det spanske MG Destilerías. Det blev grundlagt tilbage i 1835, men begyndte først at destillere gin i 1940, efter sigende i Cataloniens bjerge. Destillerimesteren måtte nemlig flygte, da den spanske diktator Franco kom til egnen i 1939.

  I sit eksil fandt han vilde enebær, lime, citron og appelsin som han gav sig i kast med at destillere på. Efter sit eksil og Francos fald vendte han tilbage til sit destilleri med sin opskrift og har destilleret på den lige siden.

  Master’s Pink Gin er lavet på deres klassiske London Dry Gin. Ginnen er baseret på hvedealkohol, destilleret med enebær, kardemomme og koriander. Herefter tilsættes en alkohol, der har ligget et år med Sevilla citron, bitre Sevilla appelsiner og søde Valencia appelsiner. Til sidst blandes det hele med friske purerede hindbær og jordbær.

  Dette giver en dejlig blød smag, og en flot lyserød farve. Denne gin er fyldt med søde noter fra citrus, hindbær og jordbær, og smager som en sød sommerdag i Spanien.

  For at fremhæve de søde bærnoter, har vi matchet den med Indi Strawberry Tonic i vores Master’s Pink Gin gaveæske. Det er en skøn jordbærtonic, der er rig på smag, da den er fremstillet ved en metode der bevarer jordbærrenes naturlige smagsolier. Indi Tonic kommer, ligesom Master’s, fra Spanien.

 • Pakket af 0