Adriana fik ideen til navnet CALENDAS for den serie som samler unge vine hos Ochoa, fra den gamle romerske kalender, hvor marts var starten for månens årskalender. Marts hos Ochoa er samtidig tidspunktet, hvor vinstokkene vågner igen efter vinteren og på denne måde udgør starten for en ny vinårgang. Den lille sætning på etiketten - Månen er altid der, selv om vi ikke ser den - minder os om, udtrykker fint den respekt vi bør have for naturen, når vi laver vin, siger Adriana.
Calendas Bianco er lavet på ca. 70% Viura (som giver friskhed og nerve), Chardonnay (som giver fedme og struktur) og Moscatel (som tilfører sarte aromaer af frugt og blomst) fra vinmarkerne La Milla og El Bosque. Ved endt gæring på ståltanke gennemgår vinen en kort, naturlig bundfældning og modnes et par måneder på de samme tanke.
Vinen har en flot gylden farve, og i duften finder man friske aromaer af vilde blomster og blade samt en charmerende citruskarakter. I smagen er den frisk og frugtrig, med en flot harmoni mellem alkohol, friskhed og struktur. Server den til fisk - såvel dampet som grillet, til pastaretter eller risottoer med hvide saucer, og gerne til orientalsk køkken.