CHARDONNAY MAISON DE LA VILLETTE 2020 13,5% 75CL. HVIDVIN
Varenummer: 070867
 
DKK 103,20 / Fl.
DKK 129,00 inkl. moms
CHARDONNAY MAISON DE LA VILLETTE

Mere information
Bestsellers i Hvidvin
 • Druesammensætning:

  100% Chardonnay
  Producent: Maison De La Villette
  Distriktet: Vin de France
  Maison de la Villettes Chardonnay er lavet på 100% Chardonnay-druer fra marker, dels på kølige, nordlige skråninger ved Pyrenæerne i Sydvestfrankrig, dels ved Middelhavets kyst, længere mod øst, hvor klimaet er varmere. De to oprindelser giver en god harmoni i stilen.

  Den forholdsvis korte (10-12 dage) gæring foregår på en kombination af brugte franske og amerikanske træfade. Kun ca. halvdelen af blandingen gennemgår en malolaktisk gæring, dette for at bevare en del af vinens naturlig syre og bid. Derefter bliver vinen modnet i 6 måneder med sit "lie" (bundfald) på ståltanke. Det er de umiddelbare, aromatiske og sprøde nuancer, man prioriterer i denne vin.

  Vinen har en flot, blank, lysgylden farve. Duften er umiddelbar og aromatisk, med god friskhed og lækre toner af citrusfrugter, hvide blomster og grønne pærer i duften. Smagen er tør, en smule saltet, med god mineralitet og sprødhed samt lækre eksotiske toner i eftersmagen, med diskrete nuancer af vanilje og ristede nødder. Der er god balance mellem friskhed og fedme. Serveres til skaldyr- og fiskeretter eller til lyst kød.
 • Pakke á 0
  EAN 3525490025311