Ud fra devisen Vinen formes primært i vinmarken og ikke bare i kælderen, foretager Jean-Hugues og Guilhem Goisot en konstant tilpasning af dyrkningsmetoderne på de parceller, de dyrker, alt efter jordbundstype, klima og druesort. Generelt har man valgt en høj beplantningstæthed (10.000 vinstokke/ha.) for at reducere færre druer pr. plante, men til gengæld langt mere komplekse og subtile vine. Under væksten fjerner man systematisk unødvendige grene, skud, blade eller klaser for at give druerne mere luft og eksponering, noget som forhindrer sygdomme og giver bedre modning.
I kælderen praktiseres en meget naturlig vinificering med druernes egne gærceller, en naturlig bundfældning samt ingen filtrering. Modningen på fad (9-18 måneder) er nøje tilpasset den enkelte vin. Typen og oprindelsen for de franske egetræer er udvalgt, så de ikke giver tørre eller aggressive vine.
Saint-Bris er udelukkende lavet på Sauvignon Blanc. Efter en malolaktisk gæring modnes vinen i 9 måneder på fad. Dette blødgør vinen og giver desuden et mere dybt og cremet udtryk.
Vinen er en fremragende ledsager til hvide fisk, østers og skaldyr. Retter fra det (krydrede) asiatiske køkken harmonerer også godt med vinens cremede tekstur, mineralitet og syre. Tilmed kan delikate retter fra det nordiske køkken være spændende at matche med denne Saint-Bris. Prøv den også til gedost, Comté eller Emmentaler.