VINA MARRO RIOJA RESERVA BODEGAS DOMECO DE JARAUTA 2018 75CL.
Varenummer: 072335
.
DKK 149,00 / Fl.
DKK 119,20 ekskl. moms
Køb sammen med det her produkt
Bestsellers i Hvidvin
 • Druesammensætning:
  100%
  Tempranillo
  1. Anbefales til:
   Lam, Okse, Råvildt
   
   
   
  Producent: 
  Bodegas Domeco de Jarauta   
  Distriktet: 
  Rioja DOCa
  1.  
   
  Viña Marro Reserva er lavet 100% på Tempranillo og udelukkende på druer fra egne marker. Efter høst og grundig sortering afstilkes og knuses druerne, og en separat gæring foretages i rustfrie ståltanke i 10-12 dage ved en kontrolleret temperatur på 28-32°C, hvilket bidrager til at fremhæve de karakteristiske smags- og aromaprofiler i hver druesort. Efter gæring lagres vinen i 25 måneder på en blanding af nye og brugte franske og amerikanske egetræsfade.

  Viña Marro Reserva har en dybrød farve og virker initialt en smule lukket, men afslører efter lidt tid i glasset en kompleks bouquet af aromaer, der inkluderer mørke frugter, vanilje, tobak og krydderier. Smagen byder på stor fylde og frugtkoncentration samt et velafbalanceret miks af sorte kirsebær, kakao, tobak og ristede noter fra fadet. Tanninerne er modne og silkebløde og er med til at give vinen en lang og behagelig finish.

  Vina Marro Reserva er en vin, der kan nydes nu (dekantér den meget gerne) eller gemmes 3-4 år for at opnå en endnu mere kompleks smagsprofil. Den er perfekt til at ledsage kødretter af lam, okse og vildt.
 • EAN 8437005583832
  Pakket af 0