TABURET VELA SAMBA 410 SIDDEHØJDE 46-66CM, SÆDE MEDIUM. MAIN LINE
Varenummer: 030176
.
DKK 3.959,00 / Stk.
DKK 3.167,20 ekskl. moms
Bestsellers i Kontorstole - Stole
 • VELA Samba 410 støtter en varierende siddestillinger i hjemmet eller på jobbet. Du kan sidde ergonomisk godt og let variere sin siddestilling i løbet af en lang arbejdsdag.

   

  VELA Samba 410 er en kompakt taburet med letløbende hjul, der passer ind i hjemmet eller på kontoret. Taburetten er let at flytte rundt med og kan let gemmes væk under fx et bord.

   

  En VELA Samba taburet giver mulighed for ekstra lav siddehøjde, helt ned til 37 cm, og er desuden god som supplement til en kontorstol - dette sikrer en varieret siddestilling i løbet af dagen.

   

  VELA Samba 400 med kip giver en åben hoftevinkel og let afstand mellem fødderne. Brugeren får et let svaj i lænden og en rank stilling i ryggen. Dette giver optimale vilkår for en ergonomisk, sund siddestilling.

   

  VELA Samba 410 aktiverer musklerne i ryg og lænd, da sædepuden er opbygget ud fra pilatesboldens principper. Brugeren får taburettens stabilitet og sikre siddeflade men kan samtidig træne mave, ryg og lænd.

   

  ::  VELA Samba 410 er den perfekte ekstrastol - hjemme og på job

  ::  VELA Samba giver en siddestilling, hvor ryg og lænd aktiveres, hoftevinklen åbnes og man opnår en sund og aktiv arbejdsstilling

  ::  Skift mellem en stol og en taburet, for at sikre en varieret siddestilling

 • Pakket af 0